rolete

Rolete

ROLETELE sunt versiunea moderna a rulourilor textile clasice. Destinatia acestora este decorarea spatiilor cu un design simplu, elegant si original. Sunt ideale si pentru a acoperi spatii de depozitat sau pentru a imparti in doua spatiul de locuit. Roletele se manevreaza cu lejeritate si precizie, sunt fiabile in timp si permit reglarea luminii in locuinta dumneavoastra.
Se pot monta foarte usor pe orice tip de rama a geamului: tamplarie PVC, aluminiu sau lemn, dar si in peretele incaperii.

Roletele indeplinesc trei functii de baza:

  • protectie solara prin folosirea unui material textil semitransparent
  • filtrarea luminii folosind materialele de tip screen
  • obturare completa prin folosirea materialelor de tip black-out

Dupa materialele folosite roletele se impart in:

Rolete textile din poliester textil, semiopace – ce filtreaza lumina si o imprastie difuz in incapere Designerii de interior opteaza de cele mai multe ori pentru rolete textile si le prefera in locul jaluzelelor verticale sau altor aparatoare. Roletele textile sunt cu atat mai potrivite in decorarea interioara a incaperilor, datorita varietatii de materiale si culori pe care le punem la dispozitia clientului.

Rolete cauciucate - pe una din fetele materialului este aplicat un strat de cauciuc astfel incat razele solare sunt impiedicate aproape 100% sa patrunda in interior. Acestea au acelasi rol ca si cele textile, numai ca pot fi utilizate cu precadere in zonele cu umezeala ridicata. Aceste rolete cauciucate pot fi folosite foarte bine in baie, bucatarie si in orice alt spatiu cu umiditate ridicata. Societatea noastra va pune la dispozitie o gama larga de rolete cauciucate de diferite forme si culori.

Puteti opta pentru roletele textile cu actionare clasica, cu snur, sau pentru roletele actionate de lantisorul cu bile, existand solutii pentru orice tip de fereastra sau compartimentare.
Gradul de umbrire poate fi ales prin fixarea roletei in pozitia dorita dar si prin materialele alese, materiale dedicate fiecarui spatiu in parte: matase, opace, semi-transparente, poliester.
Toate stofele folosite pentru montarea roletelor textile au un aranjament special, care permite rularea corecta a roletei asigurand aspectul placut si ordonat.

Contact:
SC Altrans SRL
Date Fiscale:
CUI:
RO 14307898
Nr. Reg. Com.:
J22/1062/2001
 
Sediu:
Adresa:
Iasi, Calea Chisinaului 94-96, judet Iasi
Telefon/Fax:
+40.232.262.294
Telefon:
+40.745.301.294
 
Web:
www.altrans.ro
Email:
office@altrans.ro