jaluzele verticale

Jaluzele Verticale

Jaluzelele verticale din material textil sunt solutia ideala pentru umbrirea spatiilor sociale, cabinetelor si birourilor, dar tot mai des isi gasesc utilitatea si in spatiile locuibile, ca si alternativa la perdele si draperii. De multe ori, jaluzelele verticale sunt utilizate la delimitarea spatiului si sunt potrivite pentru umbrirea spatiilor mari, avand un efect decorativ.
Sistemele de jaluzele verticale sunt flexibile ca design si aspect, modelate in special dupa gustul dvs., creand o atmosfera placuta, moderna si de relaxare in functie de materialul si textura alese.

Jaluzelele verticale se compun din:

  • Sina de aluminiu (vopsita alb) in care sunt montate sistemele de rotire si de tragere.
  • Material textil
  • Accesorii de montaj (lantisor inferior, contragreutati lamele)

Gama variata de modele si de culori permite diferite combinatii si ofera posibilitatea de a crea un interior original si elegant. Colectia de stofe surprinde placut prin varietate si culoare. Puteti opta pentru jaluzele dintr-un material care nu permite trecerea luminii (black out).

Materilul textil este tratat antistatic fiind potrivit si pentru persoane alergice. Datorita acestui tratament, efortul de intretinere este minim.

Un alt avantaj il constituie varietatea posibilitatilor de executie. Cu jaluzele verticale se pot umbri suprafete curbe si oblice, avand mai multe moduri de actionare.
Jaluzelele verticale se pot monta in tavan sau utilizand console de pereti. Actionarea se face separat pentru rotire (cu ajutorul unui lantisor ) si pentru culisare (cu ajutorul unui snur bicolor).

Contact:
SC Altrans SRL
Date Fiscale:
CUI:
RO 14307898
Nr. Reg. Com.:
J22/1062/2001
 
Sediu:
Adresa:
Iasi, Calea Chisinaului 94-96, judet Iasi
Telefon/Fax:
+40.232.262.294
Telefon:
+40.745.301.294
 
Web:
www.altrans.ro
Email:
office@altrans.ro