Principalele elemente ale unei ferestre din termopan

Principalele elemente ale unei ferestre din termopan

La ce aspecte ar trebui sa fim atenti atunci cand alegem o fereastra pentru caminul nostru?

    PVC-ul: materialul din care sunt confectionate ferestrele conteaza cel mai mult, iar marca VEKA a ridicat standardul la profile, fiind exclusiv clasa A. Peretii exteriori au o grosime de 3 - 3,1mm; avand peretii mai grosi inseamna automat ca evitati problemele dilatarii si contractiei, care apar la majoritatea profilelor din piata.

    Armatura: partea de armare are o influenta directa asupra durabilitatii in timp. Armarea ferestrelor trebuie facuta cu rectangulara (armatura patrata) de 1,5mm pe toc, iar pe cercevea trebuie folosita armatura de 1,5 mm pe profil alb, respectiv de 2mm pe profil color.

    Sticla: este componenta ferestrelor dumneavoastra cu cea mai mare pondere. Alegand marci consacrate de sticla impreuna cu profilele de calitate superioara VEKA, precum Saint-Gobain si Guardian, evitati problemele legate de condens si mucegai.

    Feroneria: este partea vie a ferestrelor dumneavoastra. Cu ajutorul ei, putem spune ca o fereastra functioneaza usor sau nu. O feronerie cu trasaturi tehnice exceptionale (asa cum este Roto), adauga ferestrelor dumneavoastra cateva elemente care sa va usureze manevrabilitatea in timp:

  • sisteme de aerisire partiala pentru a preveni aparitia condensului;
  • deschideri oscilobatante prevazute cu contra-actionare gresita;
  • blocatori de siguranta (antiefractie) pentru toate deschiderile oscilobatante.
Contact:
SC Altrans SRL
Date Fiscale:
CUI:
RO 14307898
Nr. Reg. Com.:
J22/1062/2001
 
Sediu:
Adresa:
Iasi, Calea Chisinaului 94-96, judet Iasi
Telefon/Fax:
+40.232.262.294
Telefon:
+40.745.301.294
 
Web:
www.altrans.ro
Email:
office@altrans.ro